Wie ben ik

Mijn naam is Hans Idink

Ik ben vader van 2 dochters en getrouwd.

Daarnaast ben ik bioloog, automatiseerder, ondernemer en filosoof.

Het is mijn missie om mensen tot bloei te laten komen door ze te helpen een passende levensfilosofie te vinden.

Onze hersenen verschillen van elkaar, daardoor bekijken we de wereld fundamenteel anders en hebben we een andere filosofie nodig om tot bloei te komen. Ik heb mijn eigen filosofie gevormd en heb in dat proces veel kennis opgedaan en veel verschillende denkwijzen onderzocht dat ik vind dat ik mensen kan ondersteunen bij een vergelijkbaar proces.

In deze tijd, waar het Christendom langzaam verdwijnt en waar de grote ideologieën dood zijn, ervaren veel mensen een spirituele leegte. Een leegte die ook de Oosterse filosofieën niet kunnen opvullen. Ik denk dat het tijd is voor een nieuwe ontdekkingsperiode. Een golf vernieuwende, veranderende ideeën over wie we zijn en waar we naar toe gaan. Over hoe we een samenleving opbouwen en de aarde beheren.

Ik wil bijdragen aan die golf. Voor een deel met mijn eigen filosofie, die vooral als voorbeeld dient, hoe je anders kan denken en die mensen wellicht op weg kan helpen. Maar meer met het ondersteunen dat mensen een eigen filosofie vormen, die bij hen past als een handschoen om hun hand.

Wanneer mijn filosofie nuttig is, pas ik die graag toe.

Een deel van mijn filosofie gaat over hoe je op een rationele manier om kan gaan met niet-weten. Een manier die mensen en organisaties kan helpen bij het maken van keuzes en het verhelderen van processen.

Een ander deel gaat over het vinden van een levensdoel, hoe je in deze tijd verantwoordelijkheid kan nemen en een bijdrage kan leveren aan de samenleving die jou past en jou tot bloei helpt brengen.