Bedrijfsontwikkeling

Sinds 2006 ben ik mede-oprichter van Het Trinfinity Netwerk. Een internetorganisatie die drijft op zelfstandigen, In 11 jaar hebben we vele sites en apps ontwikkeld en hebben er tientallen zelfstandigen aan meegewerkt. Mijn rol binnen Trinfinity is die van software ontwikkelaar, projectmanager en netwerkmanager.
Met Trinfinity stonden we aan de basis van de netwerkeconomie. We weten hoe we een netwerk van mensen die op verschillende plekken en in verschillende landen wonen moeten managen en laten groeien. Trinfinity werkt zoveel mogelijk met Open Source, in ons geval voornamelijk Drupal en CiviCRM.

Tussen 2009 en 2012 was ik Director of Development van Tallyfox. We hebben de eerste versie van The Water Network gemaakt in Drupal, met een team van Amerikaanse, Nederlandse, Zwitserse en Servische mensen.

Sinds 2013 help ik OpenFactory en Connectionpoint groeien als organisatie. We hebben in die tijd gewerk met Nederlandse, Engelse, Zwitserse, Indiase, Russische, Roemeense en Servische mensen.